ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τους μήνες Σεπτέμβριο μέχρι Μάιο οι αποστολες γίνονται από τις αποθηκες μας εντός  Αττικής. Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 2-10 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι εγχώριες αποστολές γίνονται σε συνεργασία με τη ACS. Τους καλοκαιρινούς μηνες Ιούνιο - Σεπτέμβριο οι αποστολές γίνονται από το φυσικό μας κατάστημα στη Φολεγανδρο, με χρόνο παράδοσης εντός 3-10 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 5-12 εργάσιμες ημέρες. 

Το κόστος της απλής αποστολής είναι 4,50€, ενώ η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 3,50€. Σε παραγγελίες άνω των 100€ η χρέωση των μεταφορικών είναι δωρεάν. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τη παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Always Summer in Folegandros, 84011, Φολέγανδρος, τους μήνες λειτουργίας του καταστήματος (Ιούνιος - Σεπτέμβριος) και εντός του ωραρίου λειτουργίας μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. 

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές σε χώρες του εξωτερικού γίνονται με ΕΛΤΑ. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό όπως και το κόστος. Σε χώρες του εξωτερικού δεν ισχύει η υπηρεσία αγορά με αντικαταβολή.

*Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν καθυστερήσεις που δύνανται να προκύψουν από εκτελωνισμούς,  περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

* Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει ευθύνη για την μη παράδοση του προϊόντος.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διαθέτουμε τα παρακάτω μέσα πληρωμής:

 • Αντικαταβολή, πληρωμή του ακριβούς ποσού της παραγγελίας στο κούριερ (για αγορές μόνο εντός Ελλάδας με χρέωση 3,50 ευρώ επιπλέον)
 • Πιστωτική/Χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO, DINERS, MASTER PASS)

*Σε όλες τις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%, ενώ το www.alwaysummer.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

*Οι πληρωμές γίνονται σε Ευρώ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η επιχείρηση παρέχει τη δυνατότητα να αλλάξετε κάποιο προϊόν με κάποιο άλλο μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Βασική προϋπόθεση για την αλλαγή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβετε και να μην έχει φορεθεί. Στέλνετε το προϊόν προς αλλαγή και την απόδειξη αγοράς ή κάρτα αλλαγής, με δικά σας έξοδα είτε στο κατάστημά μας Always Summer in Folegandros (μόνο κατα τους μήνες λειτουργίας του), ή στην ACS Γλυφαδας, Δ. Γούναρη 229, 16674 Ελλάδα (αποκλειστικά τους μήνες που δεν λειτουργεί το φυσικό μας κατάστημα). Σε κάθε περίπτωση να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το Always Summer in Folegandros τηλ. +30 2286041104. Η επιχείρηση καλύπτει τις εξής περιπτώσεις:

 • Αλλαγή (επειδή επιθυμείτε να αλλάξετε την επιλογή σας)
  Σ’ αυτή την περίπτωση, αφού λάβουμε το προϊόν και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα λάβετε μέσω e-mail τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού ίσης αξίας του προϊόντος που επιθυμείτε να αλλάξετε. Στη συνέχεια πραγματοποιείτε νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε και συμπληρώνετε τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού στο σημείο που θα σας ζητηθεί. Τα έξοδα αποστολής για όλη τη διαδικασία είναι δική σας χρέωση. Εάν έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στο κατάστημα ώστε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, παραλείπεται η διαδικασία των εξόδων αποστολής.

 • Αλλαγή (επειδή παραλάβατε λάθος παραγγελία)
  Σ’ αυτή την περίπτωση, αφού λάβουμε το προϊόν και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα σας αποσταλεί η σωστή παραγγελία. Για το τρόπο επιστροφής των προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2286041104.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ακολουθείτε τις οδηγίες επιστροφής που αναφέρονται παραπάνω και μόλις παραλάβουμε το προϊόν και βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβετε και να μην έχει φορεθεί κάνουμε άμεσα την καταθεση του ποσού στις συνεργαζόμενες τράπεζες  Alpha Bank ή Eurobank χωρίς κόστος μεταφοράς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορά σε άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail εντός 1 ώρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο order@alwaysummer.gr ή καλέστε μας στο +30 2286041104.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Στην περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας εκπτωτικό κουπόνι, πληκτρολογείτε τον κωδικό του, όπως ακριβώς αυτός σας έχει γνωστοποιηθεί, στο πλαίσιο που εμφανίζεται στη σελίδα «ολοκλήρωση της παραγγελίας».

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Σε κάθε σελίδα υπάρχει η επιλογή «ΣΥΝΔΕΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ» πάνω δεξιά (σε περίπτωση που η περιήγηση στο site μας γίνεται από κινητό ή tablet, η επιλογή αυτή βρίσκεται στο burger menu πάνω δεξιά σε κάθε σελίδα). Κάνοντας κλικ στην επιλογή αυτή, εμφανίζεται η σελίδα σύνδεσης/εγγραφής. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας [e-mail και κωδικό πρόσβασης αποτελούμενο από τουλάχιστον επτά (7) χαρακτήρες] στη δεξιά στήλη με τίτλο «εγγραφή». Η διαδικασία ολοκληρώνεται πατώντας την επιλογή «ΕΓΓΡΑΦΗ».

Στη σελίδα του λογαριασμού σας, υπάρχουν οι επιλογές:

 • Πίνακας ελέγχου. Μπορείτε να εισάγετε ή να επεξεργαστείτε τη διεύθυνση αποστολής – χρέωσης.
 • Προφίλ. Να αλλάξετε το όνομα ή τον κωδικό πρόσβασης.
 • Παραγγελίες. Να δείτε το ιστορικό αγορών σας.
 • Αγαπημένα. Να δείτε τη λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα.
 • Καλάθι. Να δείτε το καλάθι των αγορών σας.